Bijzetstoelen

collectie

Maak kennis met onze fraaie collectie bijzetstoelen. Niet zo maar een bijzetstoel voor de visite, maar een pronkstuk voor iedere woonkamer. Onze bijzetstoelen maken uw woonkamer compleet. Komt u zitruimte te kort? Bij ons in Kampen vindt u altijd de bijzetstoel die bij u past. Iedere bijzetstoel stoel beschikt over interieurvering en vormschuim, waardoor u gegarandeerd bent van optimaal zitcomfort. Laat u adviseren door onze deskundige adviseurs in onze showroom of maak een demonstratie afspraak bij uw thuis.  En ervaar het beter zitten bij dé zitexpert van Nederland.

Bijzetstoel Olivia

Deze compacte, verende bijzetstoel is leverbaar in 3 verschillende hoogtes. De rughoogte van de lage fauteuil is 74 cm (gemeten van de vloer). De rughoogte van de midden variant is 84 cm. De hoge variant heeft een rughoogte van 100 cm. Tevens kunt u de stoffen en ledersoorten perfect combineren met onze overige collectie.

Bijzetstoel Victoria

Deze bijzetstoel is voorzien van 2 motoren waardoor de fauteuil op vele manieren te verstellen is. Door de vele verstel mogelijkheden is de fauteuil voor meerdere doeleinden bruikbaar. In actieve positie is het uitermate geschikt om tv te kijken of een boek te lezen. Met een druk op de knop transformeert de fauteuil zich in een comfortabele ligstoel waarin even lekker uitgerust kan worden. 

Bijzetstoel Maxima

Moderne bijzetstoel met chroompootjes en verchroomd stalen armen. Deze fauteuil is als draai- en vaste fauteuil leverbaar. Standaard wordt een lendenkussentje meegeleverd. Bij model Maxima is een bijpassende hocker leverbaar. Tevens kunt u de stoffen en ledersoorten perfect combineren met onze overige collectie.

Bijzetstoel Amalia

Deze moderne bijzetstoel heeft mooi vormgegeven RVS armen. De fauteuil is leverbaar als draai- of vaste fauteuil. Standaard wordt bij dit model een lendenkussentje meegeleverd. Een bijpassende hocker is leverbaar. Tevens kunt u de stoffen en ledersoorten perfect combineren met onze overige collectie.

Bijzetstoelen en fauteuils bij De Zitexpert

Bij De Zitexpert vindt u een groot aanbod fauteuils en bijzetstoelen voor een ideaal comfort. U heeft keuze uit verschillende stijlen en modellen, maar allemaal met de kwaliteit en het comfort waar De Zitexpert voor staat. Bij De Zitexpert in Kampen vindt u altijd de fauteuil die bij u past.

Stel zelf uw ideale stoel samen

Goed zitten dat wil iedereen. Maar de ideale stoel ziet er voor iedereen anders uit. Bij De Zitexpert stelt u zelf uw stoel samen.

.

Fauteuils met en zonder relaxfunctie

Al onze fauteuils staan voor comfort en kwaliteit, maar niet alle fauteuils hebben relaxfuncties. U vindt in onze collectie ook fauteuils zonder kantelstand of voetenklep. Wel kunt u een hocker gebruiken om in deze bijzetstoel optimaal te kunnen relaxen. Onze bijzetstoelen vindt u in diverse stijlen.

.

Hoe ziet uw ideale stoel eruit?

Dit hangt van af van verschillende zaken zoals uw lichaamsmaten, de gewenste functies, uw fysieke conditie, uw zithouding en natuurlijk uw smaak. In 5 stappen komen we samen tot uw ideale stoel en voelt u hoe u beter zit bij De Zitexpert.

.