Huren

Uiteraard kunt u indien u dat wenst ook een sta-op stoel bij ons huren voor een nader te bepalen periode. Soms betreft de stoel een tijdelijke oplossing, omdat u bijvoorbeeld net geopereerd bent en tijdens de revalidatie nog last ondervindt bij het zitten en opstaan. Wat komt er allemaal bij kijken om een stoel te huren? Op deze pagina leggen we u graag uit waar u rekening mee moet houden.

Huren van een sta-op stoel

Uiteraard kunt u indien u dat wenst ook een sta-op stoel bij ons huren voor een nader te bepalen periode.

De huurprijs per maand bedraagt € 75,00 en de stoel wordt dan gratis bij u thuisgebracht/ opgehaald en natuurlijk volledig afgesteld. Neem contact met ons op voor de aantrekkelijke voorwaarden.

Mocht u na verloop van de huurperiode de sta op stoel willen behouden dan kunnen we een gedeelte verrekenen met de reeds betaalde huur. Dit is afhankelijk van het type stoel die u huurt.

 

morocco-123961_1280
mountains-863474_1280
mt-fuji-477832_1920
iceberg-404966_1920

Altijd garantie
Of u nu een stoel huurt of koopt, bij De Zitexpert krijgt u altijd de garantie dat u goed zit. Mochten er eventuele problemen ontstaan dan zullen wij deze zo snel mogelijk oplossen en desnoods leveren wij u een vervangende stoel.

Maak een afspraak

Bel of email voor een vrijblijvend advies over de huur mogelijkheden.