Over Ons

Contact

Wij bieden u:

- Gratis demo en service aan huis

- Tot 5 jaar garantie

- Nederlands kwaliteitsproduct

- Leenstoel binnen 24 uur

- Eerlijke en echte lage prijzen

Dé Zitexpert - Tijdloos in beter zitten

Wij van Dé Zitexpert zijn sinds 2012 gespecialiseerd op het gebied van zitcomfort op maat. Het oplossen van uw zitproblemen is onze visie en passie. We werken samen met fysio- en ergotherapeuten en volgens de basisvoorwaarden voor beter zitten. Maak een afspraak voor een persoonlijk en deskundig zitadvies aan huis en maak kennis met onze relaxstoelen en sta-op stoelen.

 

Onze doelstelling

We hebben het menselijk aspect hoog in het vaandel staan. Wij bieden u een persoonlijk en deskundig advies bij u thuis in uw eigen omgeving. We nemen daarbij uitgebreid de tijd voor uw persoonlijke wensen, waarbij we rekening houden met uw lichaamsbouw en mogelijke gebreken. Na het verrichten van specialistisch maatwerk komen we samen tot een optimaal zitcomfort.

 

Tijdloos in beter zitten

Met deze slogan vertellen wij precies wat u mag verwachten van onze nieuwste collectie relaxstoelen, sta-op stoelen, bijzetstoelen en relaxbanken. Op maat gemaakt, door onze Nederlandse top leveranciers, waarbij u gegarandeerd bent van een jarenlange garantie.

Vooraanzicht Oudestraat 256
Relaxstoelen
Ontdek onze banken
Ontdek onze relaxstoelen

Heeft u last van zit- of rugproblemen en/of moeite met het opstaan uit uw stoel? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis en deskundig zitadvies op maat bij u thuis. Uw gevoel moet goed zijn bij de keuze van uw ideale relaxstoel. Daar helpen wij u graag bij.

Maak een afspraak

Bel of email voor een demonstratie afspraak bij uw thuis, zodat u kan ervaren wat beter zitten inhoudt.