Relaxbanken

collectie

 Maak kennis met onze fraaie collectie relaxbanken. Onze relaxbanken zijn gemaakt om heerlijk in te relaxen. Net zoals onze stoelen voldoen onze relaxbanken aan de basisvoorwaarden voor een optimale zithouding. Bij ons in Kampen vindt u altijd de relaxbank die bij u past. Iedere bank beschikt over interieurvering en vormschuim, waardoor u gegarandeerd bent van optimaal zitcomfort. Laat u adviseren door onze deskundige adviseurs in onze showroom of maak een demonstratie afspraak bij uw thuis.  En ervaar het beter zitten bij dé zitexpert van Nederland.

Relaxbank Denver

Deze relaxbank is te bestellen in een 2 of 2,5 zits. De armleuningen zijn voorzien van een rvs onderstel en de zitting is voorzien van nosag vering met vormschuim voor een optimaal zitcomfort. De neksteunen zijn aan beide kanten traploos verstelbaar zodat u de juiste ondersteuning voor u nek kan vinden bij het zitten.

Relaxbank Havana

Deze relaxbank is te bestellen in een 2 of 2,5 zits en als optie De armleuningen zijn voorzien van een sierlijk biesje en als optie handmatig verstelbaar om te kunnen relaxen. De zitting is voorzien van nosag  vering met vormschuim voor een optimaal zitcomfort. Te bestellen in stof of ledersoort naar keuze.

Relaxbank Palermo

Deze relaxbank is ideaal als u allebei wilt kunnen relaxen. Dat is namelijk mogelijk met de handmatig verstelbare optie om de rug en voet positie in de relaxmodus te bewegen. De zitting is voorzien van nosag  vering met vormschuim voor een optimaal zitcomfort. Te bestellen in stof of ledersoort naar keuze.

Ruime keuze aan relaxbanken bij De Zitexpert

Om uw woonkamer compleet te maken heeft u bij ons een ruime keuze aan banken. Wilt u liever een lederen of een stoffen relaxbank? Kiest u voor tijdloos of juist klassiek? Bij De Zitexpert slaagt u altijd. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze voor de perfecte bank, die het beste bij uw stijl past.

Bijzondere relaxbanken

Onze relaxbanken zijn leverbaar met diverse heerlijke relaxfuncties. Kies bijvoorbeeld voor de Palermo bank. U kunt bij diverse relaxbanken zelf kiezen of u voor een geïntegreerde voetenbank of voor een losse hocker kiest En optioneel is uw bank leverbaar met een prettige neksteun met druppelvorm. Wij vinden het belangrijk dat een bank aansluit bij uw wensen. Zo komt u volledig tot rust.

Relaxbanken met zorg geleverd

Al onze relaxbanken zijn perfect afgewerkt. Vanaf het ontwerp tot aan het eindresultaat is er met veel zorgvuldigheid aan gewerkt. Wij werken samen met fysio- en ergotherapeuten en topdesigners om uw ideale relaxbank te leveren. Zo kunt u volledig ontspannen in uw relaxbank.

Top design banken

Onze Denver design bank is er één met allure. Ontworpen door top designers, die hier met veel passie en zorg aan gewerkt hebben. Door de ruime keuze in ledersoorten en stoffen, gecombineerd met rvs maakt deze bank tot een top pronkstuk in uw woonkamer.