Relaxstoelen

collectie

 

Heeft u last van zitproblemen? Bij ons in Kampen vindt u altijd de relaxstoel die bij u past. Iedere relaxstoel beschikt over een uniek mechanisme, die zitten en relaxen een stuk comfortabeler maakt. Specialistisch maatwerk staat daarbij centraal. U wordt daarom met zorg opgemeten door onze adviseurs om de relaxstoel perfect passend te maken op uw lichaamsmaten. Laat u adviseren door onze deskundige adviseurs in onze showroom of maak een demonstratie afspraak bij uw thuis. En ervaar de relaxstoelen van dé zitexpert van Nederland.

 

 

Relaxstoel Stockholm
De Stockholm relaxstoel is een echte klassieker. Past vrijwel in elk interieur. Standaard geleverd met bijpassende gestoffeerde hocker. Bijpassend voordeel is de draaifunctie, waardoor u de stoel alle kanten op kan draaien. De combinatie van de verstelbare relaxfunctie met hocker, maakt deze relaxstoel zeer geschikt voor optimaal relaxen.  

 

 

Relaxstoel Mars
De Mars relaxstoel is een moderne relaxstoel in een microvezel stof. Standaard geleverd met RVS poten. Bijpassend voordeel is de ligfunctie, die u in werking stelt door uw lichaam naar achter te drukken. De combinatie van de verstelbare relaxfunctie met het elegante design maakt deze relaxstoel zeer geschikt voor optimaal relaxen.  

 

 

Relaxstoel Chill
De Chill relaxstoel wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één voor de kantelfunctie. Deze zgn. "Hart-balans" houdt in dat voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Voorzien van accu.

 

 

Relaxstoel Malmo
De Malmo relaxstoel is een echte klassieker. Past vrijwel in elk interieur. Standaard geleverd met bijpassende gestoffeerde hocker. Bijpassend voordeel is de draaifunctie, waardoor u de stoel alle kanten op kan draaien. De combinatie van de verstelbare relaxfunctie met hocker, maakt deze relaxstoel zeer geschikt voor optimaal relaxen.  

 

 

Relaxstoel Fiji
Bij deze relaxstoel zijn de uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning onafhankelijk van elkaar te bedienen. Voorzien van beweegbare hoofdsteun, waardoor u geen nekkussen nodig heeft. Let op dit is een actiemodel en gaat uit onze collectie. Alleen nog leverbaar in Large uitvoering en deze bruine kleur.

 

 

Relaxstoel Apollo
Bij deze relaxstoel zijn de uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achterover hellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Door de combinatie van RVS en leder, heeft de Apollo een uitgesproken luxe uitstraling. Let op actiemodel!

 

 

Relaxstoel Torino
Bij deze relaxstoel zijn de uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning onafhankelijk van elkaar te bedienen, waardoor u optimaal kan genieten van uw favoriete relaxpositie. Deze relaxstoel is te verkrijgen met diverse draaivoeten of in een vaste uitvoering. Standaard voorzien van verstelbare hoofdsteun. Ook leverbaar met accu.

 

 

Relaxstoel Havana
De relaxstoel Havana wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één voor de kantelfunctie. Deze zgn. "Hart-balans" houdt in dat voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Voorzien van accu.

 

 

Relaxstoel Napoli
Bij deze relaxstoel zijn de uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achterover hellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Door de sierlijke, ronde en open armleuningen, heeft de Napoli een vriendelijke uitstraling. Ook leverbaar met accu.

 

 

Relaxstoel Rosa
De relaxstoel Rosa wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één voor de kantelfunctie. Deze zgn. "Hart-balans" houdt in dat voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Voorzien van accu.

 

 

Relaxstoel Verona
Bij deze relaxstoel zijn de uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achterover hellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Door de strakke en hoekige armleuningen, heeft de Verona een stoere en moderne uitstraling.

 

 

Relaxstoel Tulpa
De Tulpa relaxstoel heeft haar naam te danken aan de prachtige tulpvorm. Standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één voor de kantelfunctie. Deze zgn. "Hart-balans" houdt in dat voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Voorzien van accu.

 

 

Relaxstoel Picasso
De Picasso relaxstoel is de topper onder de relaxstoelen. Standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één voor de kantelfunctie. Deze zgn. "Hart-balans" houdt in dat voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Voorzien van accu.

 

 

Relaxstoel Rome
De Rome relaxstoel is een moderne stoel. Past vrijwel in elk interieur. Standaard geleverd met bijpassende gestoffeerde hocker. Bijpassend voordeel is de draaifunctie, waardoor u de stoel alle kanten op kan draaien. De combinatie van de verstelbare relaxfunctie met hocker, maakt deze relaxstoel zeer geschikt voor optimaal relaxen.  

Relaxstoelen en relaxfauteuils bij De Zitexpert

Alles voor ultiem comfort. U heeft keuze uit verschillende stijlen en modellen, maar allemaal met de kwaliteit en het comfort waar De Zitexpert voor staat. Bij De Zitexpert vindt u altijd de stoel of fauteuil die past bij uw smaak en interieur.

Stel zelf uw ideale stoel samen

Optimaal relaxen wil iedereen. Maar de ideale stoel ziet er voor iedereen anders uit. Bij De Zitexpert stelt u zelf uw stoel samen.

Stoelen met relaxfunctie

Al onze relaxstoelen en relaxfauteuils zijn voorzien van een of meerdere relaxfuncties. Van kantelfunctie tot uitklapbare voetenklep; u vindt ondersteuning en ultiem comfort voor de juiste ontspanning.

Hoe ziet uw ideale stoel eruit?

Dit hangt van af van verschillende zaken zoals uw lichaamsmaten, de gewenste functies, uw fysieke conditie, uw zithouding en natuurlijk uw smaak. In 5 stappen komen we samen tot uw ideale stoel en voelt u hoe u beter zit bij De Zitexpert.